• +30 23210 37774
  • ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΜΠΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.


Από το 2002 παράγουμε χειροποίητη μπουγάτσα (με φύλλο αέρος), σφολιάτες και ζύμες με έμπειρους τεχνίτες, άριστα επιλεγμένα υλικά, σύγχρονες εργαστηριακές εγκαταστάσεις και εγγυημένες συνθήκες παραγωγής, αποθήκευσης και διανομής.

Με οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων καλύπτουμε τις περιοχές Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας, Αχαΐας, Κρήτης, Νησιά Βορείου Αιγαίου, ενώ διαθέτουμε υποκατάστημα στα Ιωάννινα για την εξυπηρέτηση της Ηπείρου και της Δυτικής Ελλάδας. Προϊόντα μας εξάγονται επίσης και στη Γερμανία. Όλο το παραπάνω δίκτυο πωλήσεων καλύπτει 27 νομούς της χώρας και πάνω από 400 σημεία πώλησης.

Η εταιρία μας εφαρμόζει πρότυπο σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων ISO 22000. Χρησιμοποιούμε άριστες ποιοτικά πρώτες ύλες επιμένουμε φανατικά στο χειροποίητο, επενδύουμε στον διαρκή εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού μας για να εξασφαλίζουμε σταθερά υψηλή ποιότητα.

Σήμερα, διαθέτουμε μια πλήρη σειρά προϊόντων μπουγάτσας σφολιάτας και ζύμης που οι γεύσεις τους κερδίζουν καθημερινά την προτίμηση του καταναλωτή στα επιλεγμένα καταστήματα που προμηθεύουμε. Συνεχίζουμε έτσι με επιτυχία την παράδοση της Σερραϊκής μπουγάτσας.


View the embedded image gallery online at:
https://mpougatsa.com.gr/etaireia#sigProId71e7e87b29

Πελατολόγιο

Εφοδιάζουμε καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα
Με οργανωμένο δίκτυο διανομών και ιδιόκτητα φορτηγά-ψυγεία, τα προϊόντα μας φτάνουν με ασφάλεια και συνέπεια σε όλα τα καταστήματα που θέλουν να προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα στους πελάτες τους. Αν θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας, επικοινωνήστε στο 23210 37774 για να βρούμε μαζί τον καλύτερο για σας τρόπο.

Πληροφορίες

Ακολουθήστε μας

Κεντρικό

Υποκατάστημα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…