• +30 23210 37774
  • ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΜΠΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.


1. Μεράκι και θέληση για παραγωγή καλού προϊόντος
Σε κάθε δουλειά η αγάπη και το μεράκι είναι η βάση για να δημιουργήσεις.


2. Διαλεγμένες πρώτες ύλες
Άριστης ποιότητας άλευρα για το φύλλο, και λοιπές πρώτες & βοηθητικές ύλες για τη γέμιση. Μόνο με τα καλύτερα υλικά φτιάχνεις την καλύτερη μπουγάτσα.


3. Μαστοριά
Γενιές σπουδαίων τεχνιτών στις Σέρρες έφτιαξαν με τη μαστοριά τους την παράδοση της Σερραϊκής μπουγάτσας. Αυτή την παράδοση συνεχίσουμε, με το ίδιο πάθος και στο εργαστήριό μας.


4. Χειροποίητο φύλλο
Το άνοιγμα του φύλλου είναι μια διαδικασία που παραμένει σταθερή στο πέρασμα του χρόνου. Γίνεται χειροποίητα από έμπειρους τεχνίτες που ζυμώνουν άριστης ποιότητας αλεύρι και φυτικό μαλακό βούτυρο άριστης ποιότητας. Για το άνοιγμα του φύλλου δεν χρησιμοποιείται ο γνωστός πλάστης, όπως στις άλλες πίτες, αλλά μια ειδική τεχνική όπου κάθε φύλλο πετιέται στον αέρα 6-7 φορές και γι’ αυτό τα φύλλα λέγονται αέρος.


5. Η γέμιση
Όλα τα μίγματα που χρησιμοποιούνται στις γεμίσεις (κρέμα τυρί, κιμά, κλπ.) γίνονται στο εργαστήριό μας με μεράκι αγάπη και σεβασμό στις συνταγές μας οι οποίες κύριο μέλημά μας είναι να βελτιώνονται συνεχώς.


6. Σωστό ψήσιμο
Το σωστό ψήσιμο είναι η διαδικασία που ολοκληρώνει την προετοιμασία και αναδεικνύει την ποιότητα της μπουγάτσας.


Πληροφορίες

Ακολουθήστε μας

Κεντρικό

Υποκατάστημα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…